Nagelstyling

Let op! 

Ben je geen vaste klant voor Nagelstyling?

Dan is het op dit moment helaas niet mogelijk om een afspraak te plannen voor nagelstyling in verband met een klantenstop, met uitzondering van Gelpolish voeten. Voor Gelpolish voeten kun je wel een afspraak inplannen als niet vaste klant.

Éénmalige afspraak maken voor nagelstyling

Stap je in het huwelijksbootje, heb je een feestje of ga je heerlijk op vakantie? 

Wil je hier eenmalig een afspraak voor maken? 
Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden!

Belangrijk om te weten

- Er wordt een nieuwe set gerekend bij 5 weken bijwerken of later, of als er 5 of meer nagels af zijn.
- Gratis reparatie binnen 1 week.
- Garantie vervalt door het afbreken of beschadiging door eigen verkeerd handelen of het afbijten van de kunstnagel.
- Er wordt een nieuwe set gerekend bij het bijwerken van nagels van een andere nagelstyliste. Dit door meer werk door het gebruik van andere producten en werkwijze.

Gelpolish | €31

Gelpolish is een nagellak die heel dun wordt aangebracht op de natuurlijke nagels die uitgehard moet worden onder een LED lamp. Ideaal omdat je 2 tot 3 weken kunt genieten van mooi gelakte nagels. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren gelpolish, french manicure of babyboom.

Duur van de behandeling +/- 45 minuten

Gelpolish met versteviging | €36

Bij gelpolish met versteviging wordt er een dun laagje versteviging aangebracht op de natuurlijke nagels.  Hierdoor creëer je meer stevigheid waardoor je minder last hebt van gebroken of gescheurde nagels. De nagels kunnen tijdens deze behandeling, met dit product, niet worden verlengd. Het product is flexibel en heeft een zeer goede hechting. Ook deze behandeling wordt afgelakt met een gelpolish naar keuze.

Verschil tussen gelpolish met versteviging en acryl(gel):
Gelpolish met versteviging kan alleen op de natuurlijke nagel aangebracht worden, zonder verlenging. Verlengen van de nagels kan met acryl(gel) wel.

Duur van de behandeling +/- 60 minuten

Nieuwe set acryl of acrylgel | €60

Bij een nieuwe set acryl of acrylgel worden de natuurlijke nagels verlengd door middel van acryl of acrylgel. De lengte en vorm kunnen naar wens worden bepaald. Ook deze nagels worden afgelakt met een gelpolish naar keuze. Je kunt 3 tot 4 weken genieten van je acryl of acrylgel nagels. Een nieuwe set is eenmalig, hierna zullen de nagels bijgewerkt worden.

Verschil tussen acryl en acrylgel:
Acryl is harder dan acrylgel. Acrylgel is wat flexibeler waardoor deze beter hecht en minder snel breekt.

Duur van de behandeling +/- 105 minuten

Nieuwe set acryl of acrylgel op natuurlijke nagel | €50

Bij een nieuwe set acryl of acrylgel op natuurlijke nagel is de lengte en vorm van je eigen nagels al naar wens. Tijdens deze behandeling wordt er een laagje van acryl of acrylgel geplaatst zonder verlenging en afgelakt met een gelpolish naar keuze. Je kunt 3 tot 4 weken genieten van je acryl of acrylgel nagels. Een nieuwe set is eenmalig, hierna zullen de nagels bijgewerkt worden.
 
Verschil tussen acryl en acrylgel:
Acryl is harder dan acrylgel. Acrylgel is wat flexibeler waardoor deze beter hecht en minder snel breekt.

Duur van de behandeling +/- 90 minuten

Acryl of acrylgel bijwerken | €41

Nadat je een nieuwe set acryl of acrylgel nagels hebt laten zetten, kun je 3 tot 4 weken genieten van deze set. Je nagels zullen blijven groeien en hierdoor ontstaat een uitgroei. De huidige gelpolish wordt verwijderd, de uitgroei wordt bijgewerkt, de nagels worden weer mooi in model gevijld en worden weer netjes afgelakt met een gelpolish naar keuze. Zo kun je er weer 3 tot 4 weken tegen aan.
 
Verschil tussen acryl en acrylgel:
Acryl is harder dan acrylgel. Acrylgel is wat flexibeler waardoor deze beter hecht en minder snel breekt.

Duur van de behandeling +/- 75 minuten

Gelpolish voeten* | €31

Mooi gelakte teennagels voor 6 tot 8 weken. Je teennagels groeien een stuk minder snel dan de nagels op de handen, hierdoor heb je er ontzettend lang plezier van.

* Let op!
Gelpolish op de voeten wordt alleen gezet op 10 gezonde nagels. Heb je een of meer schimmelnagels dan wordt dit in verband met hygiëne niet gezet.
Graag voor de behandeling nagellak verwijderen en nagels op gewenste lengte knippen.

Duur van de behandeling +/- 45 minuten